Ster tenten

Trendy en feestelijk design voor een stijlvol event

De Starshade tenten bieden je dé oplossing om jouw evenement om te toveren tot een onvergetelijk moment. De Starshade tenten staan garant voor jarenlang plezier. Naargelang het gebruik en jouw persoonlijke voorkeuren kan je kiezen uit de vier verschillende modellen en tal van kleuren binnen het Starshade gamma.

Designs

STARSHADE 400

Diameter 13m

STARSHADE 800

Diameter 16,7 m

STARSTAGE

Diameter 13m

STARTWIN

13 x 19 m

Kleuren en Materialen

8 feestelijke kleuren voor jouw ideale party tent

  • Wit
  • Crème
  • Cocoa
  • Oranje
  • Rood
  • Groen
  • Blauw
  • Zwart

De top is vervaardigd uit kwalitatief 500 den Oxford Polyester en vormt een tent met 5 of 6 sierlijke bogen, waar je gasten makkelijk onderdoor lopen.

De tent zorgt voor meer dan 30m² overdekte ruimte, die je beschutting geven tegen de zon of regen.

De top van de Starshade tenten rust op 1 of 2 centrale aluminium masten. Met een diameter van 10,2 cm en een dikte van 3 mm garanderen zij dat je tent stevig blijft staan, ook als het weer even niet mee zit.

De tent weerstaat windsnelheden tot 55 km/u. Sterke aluminium voetstukken en stalen grondpiketten garanderen een stevige bevestiging van de tent op de grond.

Bedrukt met jouw logo maak je van de feestelijke tent in een vingerknip de perfecte promo tool. Ons grafisch team helpt je met plezier verder en toont je de mogelijkheden.

Kwaliteit gegarandeerd

De ster tenten weerstaan windsnelheden tot 55 km/uur.

De sterke polyester stoffen hebben een goede UV-stabiliteit en kleurvastheid.

De stof is vuurvertragend behandeld.

De polyester stof met speciale coating is perfect waterdicht.

Snel en eenvoudig opgezet

Het opzetten van een ster tent doe je met 2 personen in 15 minuten. Als je de tent vaker op- en afbouwt kan je de piketten in de grond laten zitten. Dan staat je tent in 5 minuutjes recht!

Met jouw logo

Het feest is pas compleet met jouw logo op je tent! Neem contact op met ons team. Wij stellen je graag een gepersonaliseerde tent voor die perfect beantwoordt aan jouw verwachtingen!

Zijpanelen

Ben je op zoek naar panelen om je tent aan 1 of een aantal kanten af te sluiten? Wij kunnen die voor je maken. In kleur of in transparante PVC. Neem contact op, we helpen je graag verder.

Handige wisselstukken

Een onderdeel van je ster tent defect? Geen probleem! Heel wat onderdelen zijn apart verkrijgbaar!

Live-Chat