Passen alle zijpanelen op alle tenten?

Er bestaan twee types zijwanden.

Enerzijds zijn er de zijwanden uit het Premium en Pro gamma. Deze zijpanelen worden door middel van een horizontale Velcro band aan de Premium of Pro top vastgehecht. Langs de zijkanten bevestig je ze door middel van velcro lussen aan het frame.

De Premium en Pro zijwanden zijn aan de zijkanten voorzien van ritsen waarmee ze onderling eenvoudig verbonden worden en de sluiting tochtvrij wordt gemaakt. Onderaan zijn ze uitgerust met een mudflap. Perfect wanneer je de tent buiten wenst te gebruiken en bovendien zijn ze makkelijk te reinigen.

Anderzijds zijn er de zijwanden uit het Comfort gamma, die door middel van velcro lussen bovenaan en aan de zijkant van het frame worden bevestigd.

Aangezien de zijwanden uit het Comfort gamma volledig aan het frame worden vastgemaakt, is het ook mogelijk om deze te gebruiken in combinatie met een top en frame uit het Premium of Pro gamma. Omgekeerd is het niet mogelijk om een zijwand uit het Premium of Pro gamma te combineren met een Top uit het Comfort gamma, aangezien deze top niet voorzien is van een horizontale Velcro boord.