Over ons

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Canopy vouwtenten. Elke dag opnieuw, met de grootste zorg en kwaliteitseisen. We kennen elk detail, volgen de productie van begin tot eind en gaan constant op zoek naar mogelijke verbeteringen.

Dankzij ons breed assortiment aan tenten vind je steeds een tent die bij je past. Van vouwtenten voor occasioneel of professioneel gebruik tot grandioze stertenten die het sluitstuk van je evenement vormen.

Vouw- en Starshade tent
Canopy medewerker die een blauwe vouwtent naait

Je vindt ons in Ronse, het hart van de Vlaamse Ardennen. In ons eigen naaiatelier worden de Canopy tops en zijwanden gemaakt. Ons verkoop- en grafisch team stelt je de tent voor op jouw maat. Van een standaard tent in een van onze vele kleuren, tot tent met een logoprint of een volledig bedrukte tent… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwaliteit ligt ons nauw aan het hart. Na 30 jaar in het vak kennen wij ons product door en door. Bovendien worden onze tenten regelmatig getest: zijn ze waterdicht, behoudt de stof z’n kleur, sluit de zijwand mooi af, …  Want zo leveren wij voor jou een product waarvan we dag in, dag uit, een topprestatie kunnen garanderen.

Canopy medewerker die werkt in het lab

Onderdeel van World Of Tents

Canopy is een merk van World Of Tents, een wereldspeler in het design, de ontwikkeling en de productie van tenten. Decennia lange ervaring, getest in de meest extreme omstandigheden en gebruikt door grote en kleine spelers van over heel de wereld.