Stockverkoop bij Canopy

9 April 2021

Wij maken plaats in ons magazijn!

Neem een kijkje in onze selectie vouwtenten uit de stockverkoop met kortingen van 30% en meer*!

Over de vouwtenten

Alle vouwtenten die worden aangeboden tijdens de stockverkoop hebben een stalen frame die bestaat uit vierkante buizen van 32 x 32 mm. Ze zijn anti-roest behandeld en hebben een epoxy coating. Alle tops en zijwanden zijn gemaakt uit het kwalitatieve Oxford Polyester van 250 den, die waterdicht, UV bestendig, schimmel- en rotwerend, brandvertragend en scheurbestendig is. De zijpanelen zijn bovendien voorzien van stevige ritsen waarmee je de zijpanelen makkelijk met elkaar verbindt en de vouwtent volledig winddicht maakt. Dankzij de PVC modderflap onderaan de zijpanelen kan je voorkomen dat de tent vuil wordt door modder of opspattend water. De zijpanelen hecht je vast aan de bovenkant en de zijkanten van het frame met Velcro lussen die het frame strak omsluiten.

Zit je droomtent er bij deze stockverkoop niet tussen? Niet getreurd! Er staan binnenkort nog een aantal interessante aanbiedingen op de agenda.

Kan je niet langer wachten? Je kan altijd zelf je vouwtent samenstellen dankzij onze configurator. Ga naar onze webshop, kies je tent en laat je helemaal gaan om je droomtent samen te stellen.

*Actie geldig zolang de voorraad strekt. Binnen de stockverkoop bieden we een selectie samengestelde pakketten aan, die zowel het frame, de top en verschillende zijwanden omvatten. Een andere combinatie maken, of andere kleuren kiezen, is niet mogelijk.