Canopy op de Pleinconcerten in Ronse

19 juli 2022

De hele zomer lang vinden er in het centrum van onze thuisstad Pleinconcerten plaats. Op het programma? Muziek, sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Na het succes van vorige editie – die onder versoepelde coronamaatregelen toch kon plaatsvinden – wordt dit jaar de tweede editie georganiseerd en deze keer zonder coronamaatregelen. De organisatie van de Ronsische Pleinconcerten zet zowel gekend als opkomende talent in de spotlight en dat voor alle leeftijden. Voor elk wat wils dus. De horecazaken rondom de pleintjes hebben staan in voor de drankstandjes.

Net zoals bij andere lokale evenementen, gebruikt Stad Ronse ook deze keer hun bedrukte Canopy vouwtenten. De crew van de Pleinconcerten kan zo rekenen op een plekje met voldoende schaduw – of indien het weer er anders over beslist – een bescherming tegen regen.

Ben je zelf op zoek naar een bedrukte vouwtent om je event of bedrijf in de spotlight te zetten? Ons verkoop- en grafisch team denkt met plezier met je mee aan een ontwerp op maat. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte voor je vouwtent.