Voorbeeld of bedrukte Canopy vouwtent

Design op maat

Een gepersonaliseerde tent is een sterke promo tool voor jouw bedrijf of evenement. Al onze tenten – Canopy en Starshade – hebben tal van personalisatie mogelijkheden. Een tent in meerdere kleuren, logo opdruk, volledige full-color opdruk, …

Wens je meer informatie over de mogelijkheden, of een offerte voor een bedrukte tent? Neem contact met ons op!

Kleur combinaties

Dankzij ons eigen naaiatelier, maken wij zonder problemen een top in jouw favoriete kleurcombinatie.

Kies je tent, kleurenduo en gewenste combinatie.

Wij zorgen voor de rest. Wij sturen jou het design van de tweekleurige top in 2D, zodat je perfect weet hoe je tent er in werkelijkheid uit zal zien.

Zo maken we je tent nog unieker en je evenement nog kleurrijker.

Voorbeeld: kleur combinatie model 03

De Canopy Combinaties

2 x 2 m • 3 x 3 m

00
01
02
03

2 x 3 m • 3 x 4,5 m

10
11
12
13
14

3 x 6 m

20
21
22
23

3 x 9 m

30
31
32
33

Bedrukkingen

Flex transferdruk

Met flex transferdruk kunnen wij jouw Canopy volledig naar wens personaliseren. Bij deze druktechniek bedrukken we een folie, die uitgesneden wordt met een digitale plotter en nadien met een warmtepers op het textiel wordt bevestigd.

Flex transferdruk biedt een perfecte dekking, ook op donkere ondergrond! De hechting op het kunstvezel doek van onze Canopies is optimaal en heeft geen invloed op de kenmerken van het textiel (waterdichtheid, brandvertragend, …). De gedrukte folie heeft een lange levensduur en behoudt feilloos zijn intense kleuren, zelfs na blootstelling aan zon en regen.

En dat is niet alles

Dankzij ons in-huis drukatelier kunnen wij je ook verder helpen met speciale verzoekjes. Graag een reflecterende opdruk, metallic kleuren voor extra cachet of fluorescerende kleuren om nog meer in het oog te springen? Ook dat kan! Neem contact met ons op en we bekijken samen jouw design en de meest geschikte print techniek.

Voorbeeld van een bedrukte vouwtent met metallic kleuren
Voorbeeld van een bedrukte Canopy vouwtent
Voorbeeld van een gepersonaliseerde Canopy vouwtent

Ben je op zoek naar meer ideeën? Ontdek enkele designs van onze klanten…

Ons grafisch team

Wij zorgen steeds voor een snelle en kwalitatieve bedrukking. Dat kan, dankzij ons eigen grafisch team en drukatelier.

Stuur dus vandaag nog jouw ontwerpen en ideeën en wij kijken samen hoe we jouw tent in onze drukkerij tot een juweeltje kunnen maken. Zo heb jij je gepersonaliseerde tent binnen de paar dagen in huis.

Canopy site open op een computer

Technische informatie

Voor we aan de slag gaan, controleren wij steeds én gratis of je logo voldoende kwalitatief is om een mooi resultaat te bereiken bij het printen.

Is dat niet het geval? Geen nood. Wij kunnen je logo steeds optimaliseren als je dat wenst.  Contacteer ons voor meer info of een offerte op maat.

Onze werkwijze

Wij werken steeds transparant en op maat. We luisteren naar je wensen om je een voorstel voor te leggen die je bevalt alvorens over te gaan tot de productie. Zo zijn we steeds zeker dat het resultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Onze tarieflijst

Contacteer ons voor onze tarieven voor de flex transfer bedrukking van Canopy tenten. Voor full colour bedrukkingen en bedrukkingen van stertenten maken wij met plezier een offerte op maat.