Canopy Pro vouwtenten voor Defensie

28 April 2021

Een tijdje geleden klopte Defensie bij Canopy aan met de vraag naar ruime, robuuste en gepersonaliseerde vouwtenten. Canopy raadde Defensie voor dit project vouwtenten uit de gloednieuwe 4-meter reeks van het Pro gamma aan.

Over de Canopy Pro vouwtent

De vouwtenten uit het Canopy Pro gamma zijn ontworpen voor intensief en professioneel gebruik. Dankzij het sterke maar tegelijk ook lichte aluminium frame, bestaande uit achthoekige profielen met een diameter van 52 mm én extra versteviging in de hoeken, is deze tent perfect geschikt voor het ruige werk. Exact wat Defensie nodig had!

De top is gemaakt uit een hoogwaardige Oxford Polyester stof van 500 denier. Onderaan is deze uitgerust met een horizontale Velcro band langs de binnenkant waaraan heel makkelijk zijpanelen kunnen worden vastgehecht. De Canopy zijpanelen uit het Pro gamma zijn uitgerust met ritsen langs de zijkanten om ze makkelijk met elkaar te verbinden en de vouwtent volledig winddicht te maken. De PVC modderflappen aan de onderzijde van de zijpanelen zorgen er verder voor dat de zijwanden niet vuil worden.

Personalisatie

Om de vouwtenten voor Defensie te personaliseren gebruikten we de flex transferdruk methode. Deze bedrukkingen doen wij in huis, in ons eigen drukatelier. Zo garanderen we een snelle service en drukkwaliteit en kunnen we bovendien de plaatsing van de logo’s helemaal afstemmen op de wens van de klant. Een flex transferdruk heeft in geen geval invloed op de eigenschappen van de kwalitatieve Oxford Polyester stof (waterdichtheid, brandvertragend, kleurstabiliteit…). Bovendien garandeert deze print techniek een lange levensduur van de print, zelfs na blootstelling aan zon en regen.

Wens je graag meer informatie over het Canopy Pro gamma of over onze personalisatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via canopy@canopy.be of bel naar 055 23 24 24.