Canopy tenten voor corona

2 maart 2021

In 2020 was de hele wereld in de ban van Corona. Op 11 maart 2020 riep de WHO het coronavirus uit tot pandemie gezien het virus zich snel en ongecontroleerd over de hele wereld verspreidde. Tot op vandaag treffen overheden wereldwijd strenge maatregelen om het virus onder controle te krijgen.

Toen het coronavirus begin 2020 in België uitbrak, werd Canopy door verschillende ziekenhuizen en andere hulpverleningsorganisaties gecontacteerd voor de bestelling van vouwtenten. Deze werden veelvuldig gebruikt als overdekte wachtruimte, triage- en infopunt.

Ook ondernemers moesten op zoek gaan naar creatieve oplossingen om hun klanten op een aangename én veilige manier te laten winkelen. Door de social distancing maatregelen ontstaan soms lange wachtrijen. De stevige waterdichte Canopy vouwtenten bieden in een vingerknip extra overdekte en verluchte wachtruimte. Zo zijn je klanten steeds beschermd van zon, regen en wind. De vouwtenten kunnen ook van dienst zijn in de horecasector. Uitbaters die over een kleine ruimte beschikken kunnen heel snel extra plaats creëren om hun klanten op een veilige manier te verwelkomen.

Waar je de tent ook voor gebruikt, de Canopy vouwtent biedt je dankzij het handige scharniersysteem altijd snel en eenvoudig onderdak, bescherming en privacy. Zowel de top als de zijpanelen van de Canopy vouwtenten kunnen volledig gepersonaliseerd worden: het kleur, de print, het logo… Je Canopy tent voldoet zo steeds aan je wensen en behoeften, ook in deze moeilijke Corona tijden.

Heb je een vraag over onze tenten en levertermijnen? Neem contact op.